Siess hiszen a kedvezmény csupán december 20-ig érvényes!

Unod a megszokott ajándékokat? Sose tudod minek örülnének szeretteid? Szeretnél valami különleges dolgot adni ajándékba, ami garantáltan elnyeri mindenki tetszését?

Feltételezem Neked is fejtörést okoz, hogy mi legyen az idei szuper meglepetés, amitől mindenkinek leesik majd az álla. Képzeld el azt, hogy környezetében mindenki valóban örömteli arccal bontja majd ki a csomagokat, hiszen tényleg különleges ajéndékot kapott.

Képzeld csak el! Mindenki  buzgón kezdik bontani a csomagokat, majd rácsodálkoznak, hogy tényleg lehetséges ez? Eperből bort? Bátran mondhatod, hogy igen és nagyon finom!

Neked melyik kép tetszik jobban? Mikor a meglepetés bontásakor egy kényszer mosolyt látsz az arcokon vagy az amikor ténylegesen örömet okoz mindenkinek?

Mennyibe kerül mindez Neked?

Gondolom már jártas vagy ajándék keresésben és tisztában vagy egyes termékek áraival.

Pincészetünknél egy üveg bor már 3000 Ft-ért Tiéd lehet, azonban nálunk most egészen Karácsonyig 15% kedvezménnyel juthatsz hozzá borkülönlegességeinkhez.

Azonban ne feledkezz meg arról, hogy a Karácsonyi ajándéknak szánt borodra Csütörtök estig add le rendelésed, hogy biztosan megérkezzen a fa alá!

Vásárlóink mondták

Különleges borok jó áron. A borválogatások ízlésesek, a
mellé járó ajándékok ötletesek, jól mutatnak. Mindennel
elégedett voltam.

– Kozek Ildikó, Pilisvörösvár-

A megrendelt tételek közül a 2016-os évjáratú Epervér
barique változatát emelném ki. A palackot felbontva, egy
kellemesen száraz, intenzív hamvas eper enyhén füstös illata
tárul elénk poharakba kitöltve teljesedik ki, a nyárelő esti
hangulatát idéző illat tölti be az asztalt. Ízvilága telt,
és harmonikus. Pástétomok és sültek mellé ajánlom, de
kellemes beszélgetés mellé is jó társ lehet.

-Egyed Zoltán, Budapest-

Kimagaslóan kellemes aroma és ízharmónia jellemzi ezeket a
borokat. Az online értékesítéshez pedig kiváló logisztika
társul.

-Vajdáné Nemes Johanna, Budapest-

100%-BAN EPERBŐL KÉSZÜLT BOROK, KIVÁLÓ MINŐSÉG

Méltán vagyunk büszkék eperborainkra, hiszen évek óta változatlan minőséget, karakteres ízélményt képviselnek. Igazi hungarikumnak számító 100% eperből készült boraink, különleges élményt nyújtanak fogyasztóiknak.

Nálunk mindenki számára megtalálod a legmegfelelőbb nedűt, hiszen választékunkban édes, félédes és száraz borok közül választhatod ki a tökéletes kombinációkat.

Ha tőlünk szerzed be az ajándékokat, elfelejtheted a szégyenkezést a silány minőségű termékek miatt. Csak eredeti tahitótfalui eperből készülő, saját készítésű borokat forgalmazunk, kiváló ár-érték arányban, így biztos lehetsz benne, hogy csupa jót fognak gondolni a Tőled kapott ajándékokról.

Most egészen Karácsonyig 15% kedvezményt kapsz ajándékba!

Ne feledkezz meg arról, hogy a Karácsonyi ajándéknak szánt borodra Csütörtök estig add le rendelésed, hogy biztosan megérkezzen a fa alá!

AZ TE KUPONKÓDOD: EPERADVENT15

100%-ig eperből készült borok

Boros-pálinkás csomagok

Óriás gyümölcsbor csomagok

Örökzöld borcsomagok